3 modiga hem med genomgående färger

Låt dig inspireras av dessa vackra hem, där man inte har varit rädd för att leka med färgerna.

Dessa tre hem ger dig massor av inspiration till hur du kan använda färger i din inredning, oavsett om du är redo att ”go all in” eller vill satsa mer på enskilda, diskreta färgelement.

© Stefan Wessel

Ett hem med färgstark humor

Detta hem är verkligen något i särklass, med ordentlig stuns på färgerna. Inredningen går generellt i ljusa toner, medan enskilda element i kraftfulla, färgstarka toner bryter av mot det ljusa uttrycker och sprider liv, humor och glatt humör i hemmet.

Stora konstverk i genomträngande färger får lova att pryda de vita väggarna och tillföra wow-faktor till rummen, samtidigt som de enskilda möblerna har fått en iögonfallande färg som samspelar fint med de färgstarka konstverken.

Sammantaget ett genomfört hem med massor av personlighet och humor.

Se mer från det färgglada hemmet här.

Läs också:

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Ett hem fyllt med färger, konst och design

I detta hem går vild och modern konst och vacker design upp till en högre nivå. En mängd färgstarka konstverk och möbler skapar ett sällan skådat lekfullt uttryck.

Väggarna går i vitt och skapar på så sätt en rofylld bakgrund som låter den färgstarka inredningen komma till sin rätt. Ett mycket speciellt hem som garanterat kommer att överraska dig.

Titta in i det färgstarka hemmet här.

© Gert Skærlund

Ett sommarhus med noggrant utvalda färger

Detta lilla enkla sommarhus är inrett med noggrant utvalda färger, som skapar en varm och glad stämning som möter dig så snart du stiger in i huset.

Framförallt har man använt en distinkt gul färg genomgående på möbler, konst, mattor och till och med väggar. Trots de modiga färgvalen har sommarhuset ett rofyllt och naturligt uttryck tack vare det medvetna valet av färger och placeringar.

Ett hem det är omöjligt att inte bli glad av.

Följ med in i detta fina hem.