5 hem i klassisk herrskapsstil

Se hur de imponerande hemmen har renoverats med respekt för ursprungliga detaljer.

Herrskapskänsla

Låt dig imponeras av vackra stuckaturer, höga paneler, spröjsade fönster, eleganta dubbeldörrar och självklart den klassiska fiskbensparketten när vi bjuder in dig i dessa fem herrskapshem.

På olika sätt både framhäver och använder sig dessa vackra hem av originaldetaljerna i inredningen och vi kan garantera att här finns massor av inspiration att hämta!

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Herrskapsstil med en färgstark twist

Denna klassiska patriciervåning kombinerar på finaste sätt hemmets många originaldetaljer med massor av färger och modern konst.

Våningen har en mängd vackra sniderier och stuckaturer, eleganta dubbeldörrar och höga paneler, som tillsammans bildar en vacker bakgrund för den färgstarka och spektakulära inredningen.

Följ med in i detta imponerande hem.

Läs också:

© Dunja Opalko

En vacker blandning

I detta cityhus har man använt färger för att framhäva husets vackra, klassiska detaljer. I sovrummet har man bland annat målat de höga panelerna i en djup och mörk färg, medan man i köket har målat väggarna i en ljus och dämpad grön färg, så att den vita stuckaturen verkligen kommer till sin rätt.

Den klassiska fiskbensparketten fungerar som en detalj som förenar alla de olika rummen oavsett färger, samtidigt som den framhäver den genomgående herrskapsstilen.

Se mer från huset här.

© Styling: Rikke Graff Juel Foto: Christina Kayser O.

Extraordinär stuckatur

Det första som möter dig när du stiger in i detta hem är den imponerande stuckaturen som pryder väggarna från golv till tak i den stora hallen.

Huset är genomgående inrett med respekt för originaldetaljerna, och allt från den gröna marmorbänkskivan i köket till de eleganta mässingsarmaturerna i badrummen är i linje med herrskapsstilen. Ett hem där man verkligen har lagt ner tid och kärlek på detaljerna!

Följ med in här.

Läs också:

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Elisabeth Kruse

100 år gammalt hus

Vackert dekorerade tak, spröjsade fönster och en stilren fiskbensparkett framhäver herrskapsstilen i detta hundraåriga hus, som har renoverats och inretts med respekt for husets själ.

Originaldetaljerna får bland annat sällskap av ett nytt och modernt kök, som både sticker ut och smälter in i de gamla miljöerna på en och samma gång.

Se mer från det vackra hemmet här.

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

Herrskapsstil från början till slut

Detta hem utstrålar herrskapsdetaljer med högt i tak, en väldigt speciell fiskbensparkett, dubbeldörrar, massor av vackra stuckaturer och självklart spröjsade fönster.

Inredningen är helt oklanderlig och bidrar till att på alla tänkbara sätt stötta och framhäva husets originaldetaljer. I hemmet har men lekt med material och färger på ett helt unikt och i det närmaste överlägset sätt!

Låt dig imponeras av det vackra hemmet här.