Få en bit av Nationalmuseum hemma i vardagsrummet

TAF Studio, som står bakom delar av inredningen på Nationalmuseum, avslöjar den senaste medlemmen i Museum-familjen.

Utvecklat för Nationalmuseum

När Nationalmuseum i Stockholm 2018 än en gång slog upp portarna efter en genomgående renovering, möttes besökarna av TAF Studios vision av museets nya uttryck. TAF Studios hade nämligen fått uppdraget att designa delar av inredningen både till museet och dess kafé.

String Museum TAF Studio
© TAF Studio

TAF Studios Museum-serie

Till återinvigningen av Nationalmuseum hade TAF Studios skapat en specialkollektion för String Furniture, som understryker och framhäver museets verk. Museum-serien består av en konsolhylla, ett sidobord och – det senaste tillskottet – en skulptural ljusstake.

Museum-ljusstaken, som kan justeras på höjden från 3,5 till 35,5 cm, finns i vitt, mörkbrunt och grönt. Ljusstaken kostar 970 kr.

Museum-konsolhyllan, B 28 cm x D 24 cm och H 8 cm, finns i färgerna vitt, aluminium, mörkbrun, beige och orange. Konsolhyllan kostar 1 210 kr.

Museum-sidobordet kan justeras på höjden, så att bordsskivan får en högsta position på 73 cm och en lägsta på 32 cm. Bordet finns i färgerna vitt, aluminium, mörkbrunt, beige och orange. Sidobordet kostar 2 150 kr.

String Museum TAF Studio
© TAF Studio