The beer bath experience by Carlsberg hos AIRE © AIRE Ancient Baths

I Köpenhamn kan du bada i öl i Carlsberg Byen

Doppa dig själv i den världskända danska ölen Carlsberg. Det är bara en del av den unika upplevelse du kan ta del av i de byggnader som bryggeriet ursprungligen grundades i.

The Beer Bath Experience by Carlsberg

Carlsberg är enligt egen utsago ”probably the best beer in the world”, och om du älskar öl, varför inte bada i det? Det är nu möjligt i en helt unik upplevelse som AIRE Ancient Baths har skapat i samarbete med Carlsberg.

Du kan besöka AIRE Ancient Baths i åtta olika städer världen över, och medan du på andra spaanläggningar i AIRE Ancient Baths regi kan avnjuta ett vinbad, är Köpenhamn den enda plats där du kan avnjuta en unik Beer Bath Experience by Carlsberg.

AIRE öppnade 2020 i Köpenhamn i en restaurerad byggnad från 1881, ritad av den berömda arkitekten Vilhelm Dahlerup i Carlsberg Byen. Byggnaden var på sin tid en del av det ursprungliga Carlsberg-bryggeriet. Miljön är med andra ord perfekt för ditt ölbad, som du kan ta medan du får veta mer om byggnaden och Carlsbergs historia.

”Probably the best beer in the world”

The Beer Bath Experience by Carlsberg är inte bara en hyllning till Carlsbergs historia, utan faktiskt hela den kulturella betydelsen som ölet har i Danmark.

Upplevelsen varar i 165 minuter och bjuder på en avkopplande rundtur hos AIRE. Du får bland annat möjlighet att prova de termiska baden med olika temperaturer, en helkroppsmassage med tempererad apelsinblomsolja och aromaterapi.

Men höjdpunkten under besöket är utan tvivel den sista punkten på turen: ölbadet. I en privat oas kan du låta kroppen sjunka ner i ett kar fyllt till brädden med Carlsbergs öl och sedan bara varva ner och njuta. En hårbottenmassage med en lyxig hårmask som innehåller apelsinblommor ingår i upplevelsen, som bjuder på en känsla av fulländat välbefinnande.

Sist men inte minst serveras du läckra snacks och specialutvalda öl från Carlsberg.

Läs mer om upplevelsen här.

© AIRE Ancient baths
Beer Bath Experience by Carlsberg
© AIRE Ancient baths

Läs också: