Montana Kids möbler till hemmets minstingar © Montana

Montana Kids: Ny kollektion som utstrålar lek och fantasi

Lanseringen av Montana Kids introducerar ett universum av små möbler till hemmets minstingar!

Lockar till lek

I samarbete med den danska designstudion Hvass&Hannibal har Montana skapat ett visuellt universum i barnhöjd med den nya kollektionen Montana Kids, som lockar till fantasifull lek och kreativitet. Med lanseringen av Montana Kids presenteras ett Monterey Kids-bord, en Kevi Kids-kontorsstol och en Mini Play-låda i välkända former och en härlig lekfull färgpalett.

Den nya kollektionen har skapats för att ge barn möjlighet att utveckla sin kreativitet. Den nya Kevi Kids-kontorsstolen ger rörelsefrihet vid skrivbordet samtidigt som stolen lätt kan höjdjusteras och på så vis växa med barnet.

Montana Kids möbler till hemmets minstingar
© Montana

Den nya Kevi Kids-kontorsstolen är en mindre version av originalstolen designad 1958. Den finns i fyra olika Montana-färger: Flint, Parsley, Rhubarb och Amber.

Montana Kids möbler till hemmets minstingar
© Montana

Håll ordning på leksaker och mjukisdjur med Mini Play-lådan på hjul. Den är certifierad med EU Ecolabel och den danska märkningen för inomhusklimat.

En lek med skala och fantasi av Hvass&Hannibal

Bakom Montana Kids-kollektionens visuella universum står den danska designstudion Hvass&Hannibal. Designduon har utvecklat konceptet som en lek med skala och fantasi, där de öppna Mini-modulerna används som representationer av rum inredda med renodlade arkitektoniska element.

2006, når båda två gick på Det Konglige Akademis Designskola, grundade Nan Na Hvass och Sofie Hannibal Hvass&Hannibal. Den begåvade duon arbetar med allt från grafisk design till inredning och har fått flera priser för sitt imponerande arbete.

Utforska den nya Montana Kids-kollektionen här.

Läs också: