3 små saker som gör en stor skillnad i vardagen

Sätt guldkant på din vardag med bara några få små förändringar. Läs våra bästa tips här.

Selahatin tandpasta
© Selahatin

Vardagsritualer med extra lyxfaktor

Vi är nog inte ensamma om att ha lagt hundratals kronor och många timmars research på att hitta helt rätt ansiktskräm, men ställer vi egentligen samma krav på vår tandvård? Hos Selahatin har man bestämt sig för att göra den dagliga tandvården till en ritual som känns lyxig. Varje enskild produkt har utvecklats med tanke på att ge vardagsartiklar som tandkräm och munskölj ett lyxigt lyft.

Produkternas doft har inspirerats av Sveriges rofyllda natur och Istanbuls pulserande stadsliv, en spännande kombination som bidrar med något alldeles speciellt. Designen hålls samtidigt stramt stilren, vilket betyder att produkterna är vackra nog att få stå framme i badrummet.

Läs mer om Selahatin här.

Läs också:

The Needo sängkläder
© The Needo

En god natts sömn

Läckra sängkläder gör enorm skillnad när det gäller helhetsintrycket i sovrummet – och finns det något härligare än att krypa ner under helt fräscha sängkläder på kvällen?

Sängkläderna från The Needo är av 100 % bomull med hög trådtäthet, som säkerställer att dina sängkläder håller sig både sköna och vackra länge. Alla delar är framställda i Guimaraes, en liten stad i norra Portugal känd för sina långa textiltillverkningstraditioner.

Läs mer om The Needo här.

Blomverket blomabonnemang
© Blomverket

Skäm bort dig själv-abonnemang

Det finns få saker som bättre signalerar att man unnar sig lite extra som en blombukett. Så varför inte skämma bort dig själv med blomabonnemang? Hos Blomverket kan du få fräscha blommor hemlevererade varje, varannan eller var fjärde vecka – hur ofta är helt upp till dig! Välj mellan allt från ett färgsprakande litet blickfång på byrån till en större statement-bukett på matbordet. Det är nästan bara fantasin som sätter gränsen.

Läs mer om Blomverket här.