färgglad inredning ©

5 profiler på Instagram som inte är rädda för färg

Vi har hittat 5 fantastiska profiler för dig som vill ha färginspiration till din inredning!

Färgrikt och eklektiskt

Hos @mylifeinmulticolor upplever man en otroligt unik och färgsprakande värld. Med pastellblå trappor, rutigt klinker och starka tapeter strålar Cisse Åhléns hem i Stockholm i alla regnbågens färger. Som hon själv beskriver det, är hennes inredning färgstark, eklektisk och genomtänkt.

Se det färgstarka hemmet här

Nästan som ett pop-art-museum

Marie Jedig är en populär dansk instagrammare, som är känd för sin färgstarka och retroinspirerade inredningsstil. Hennes hem är fullt av möbler med speciella former, färger och material, som nästan får hemmet att likna ett pop-art-museum.

Se Marie Jedigs profil här

Läs också:

Ett hem med kontraster

Profilen @thusthefuss visar hur man kan bevara en superklassisk look och samtidigt använda massor av färger. Hemma hos Sofie Amalie Rolandsen vimlar det av kontraster, och den lekfulla inredningen syns framförallt i matrummet, där en svart och vit hylla kontrasterar vackert mot den pastellblå väggen.

Se fler bilder här

Med inspiration från öst och väst

Swantje är en tysk art director och grafisk designer, som delar med sig av en massa inspiration för en färgstark inredning på sin profil. Trots alla färger och intryck i Swantjes hem, har hon lyckats bevara ett rent och minimalistiskt uttryck, som vittnar om en tydlig inspiration av både den nordiska och japanska stilen.

Se hennes profil här

Lekfull och färgsprakande inredning

Ytterligare en profil som låter färgerna tala högt är svenska @elenaramirez, som verkligen skapat ett vackert och unikt färgsprakande hem. Dessutom är Elena fullkomligt genial när det gäller att använda både former och texturer för att ge inredningen ett lekfullare uttryck. Och som en extra bonus syns ofta Elenas söta hund på bilderna, och bara det gör ju att man vill följa henne på Instagram!

Se Elenas profil här