5 profiler på Instagram som inte är rädda för färg

Vi har hittat 5 fantastiska profiler för dig som vill ha färginspiration till din inredning!

Färgval

Vi älskar färger! Och vi drömmer om att bli lika modiga och inte minst lika duktiga på att inreda med färger som de fem profiler vi presenterar nedan.

Var och en har sitt eget unika sätt för att sammansätta och kombinera färger i sina hem, och resultatet ger de klassiska nordiska jordfärgerna hårt motstånd.

Här får du garanterat massor av inspiration till ditt nästa färgprojekt, och du kommer helt säkert att imponeras över de otraditionella men helt genomförda färgvalen.

Färgstarka tryck

Det här hemmet har inretts med härliga färger och livfulla tryck på både väggar och möbler, och vi älskar det!

Låt dig imponeras av en mönstrad soffa, vacker färgstark konst och levande blommor, och få massor av inspiration till fina färgkombinationer och djärva mönster.

Färgexplosion

Gör dig redo för en ren färgexplosion i det här hemmet, där mängder av nyanser skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär.

En blommig vägg och ett helt rosa golv pryder sovrummet, som dessutom är inrett med färgstarka sängkläder och en knallröd soffa. Här lyckas man verkligen få de många färgerna att förenas och uppgå i en vacker enhet.

Läs också:

Hallå alla pastellälskare

Det här hemmet är rena drömmen för alla som gillar pasteller. Skira blå, gula och rosa toner har kombinerats på ett lekande lätt sätt, vilket ger hemmet ett extra livfullt och personligt uttryck.

Här har man inte snålat med färgerna – både kök, väggar möbler och till och med dörrar går i fina pastellfärger, vilket ger hemmet ett fint och sammanhängande uttryck där det definitivt inte går att missa den röda tråden: Pasteller, pasteller och åter pasteller.

Nyrenoverat färgparadis

Följ med in i detta nyrenoverade och verkligen imponerande hem, som har inretts med omsorgsfullt utvalda färger och vackra tapeter.

Som till exempel badrummet, där en fint mönstrad tapet i dämpade färger har kombinerats med en iögonfallande rosa dörr och en vacker grön badrumsmöbel.

De vackra färgkombinationerna fortsätter i alla rum, där man även stöter på många inspirerande och originella lösningar.

Färgrikt och eklektiskt

Hos Mylifeinmulticolor upplever man en otroligt unik och färgsprakande värld. Med pastellblå trappor, rutigt klinker och starka tapeter strålar Cisse Åhléns hem i Stockholm i alla regnbågens färger. Som hon själv beskriver det, är hennes inredning färgstark, eklektisk och genomtänkt.