De 7 vackraste barnrummen på Instagram

Behöver du inspiration till att inreda barnrummet? Läs då här. Vi har valt ut sju underbara Instagramprofiler, där du kan låta dig inspireras av allt från möbler och leksaker till färger och tapeter.

Sju underbara Instagramprofiler

Det finns otroligt många inredningsidéer för barnrummet, så det kan vara svårt att veta var man ska börja. Här nedan kan du hitta inspiration från sju av de vackraste barnrummen på Instagram.

Villa Sleipner

Hos Felicia Danielsson kan du få inspiration till ett barnrum med plats för två barn. Hennes två döttrar delar ett vackert rum på familjens gård, som är inrett i en ljus, romantisk stil med identiska träsängar. Dessutom delar Felicia med sig av olika gör-det-själv-guider för hemmet.

Jungmannen 11

Låt dig inspireras av det här vackra barnrummet, där djuren har flyttat in och väggarna är dekorerade med tapeter och affischer. På sin profil tar Malin med oss på en husrenovering av det vackra blå huset, där vi får se en vacker skandinavisk inredning.

Bronsgatan 3

Det stilrena och nordiska barnrummet har genomgått en stor renovering tillsammans med resten av huset på Bronsgatan 3. Här kan du hitta inspiration till de små detaljerna i barnrummet och se hur du kan inreda med tapeter på väggarna.

Villa von Krogh

Hos Annie von Krogh kan du inspireras av ett barnrum där leksaker står i fokus. Du kan även ta en titt på resten av huset, som är inrett med varma färger och en mysig atmosfär.

Sandra Carlsson

Sandra Carlsson har inrett det finaste barnrummet med en våningssäng, så att det finns plats för de snart fem barnen. Låt dig inspireras av de ljusa tonerna som skapar kontrast mot de varma tonerna på sänghimmelen och runt om i rummet.

Lillyogella

På sin profil delar Simone med sig av fina små glimtar från sin vardag med tre små flickor. Få inspiration till ett barnrum med vackra rosa färger och gör-det-själv-lösningar.

Blommor och jag

Här kan du följa den vackra inredningen av både hus och lägenhet. Du kan låta dig inspireras av barnrum för flera olika åldrar med mycket färg och fina tapeter.