Fem förvaringslösningar för den lilla hallen

Med dessa fem smarta förvaringsmöbler kan du utnyttja utrymmet optimalt i din lilla hall.

© Tchibo

Sittplats med förvaring

En sittplats i hallen passar perfekt när du ska dra på dig skorna på morgonen.

Kombinera sittplatsen med bra förvaringsutrymme för mössor och vantar eller vad du nu behöver en låda till. Denna snygga bänk kan rymma lite av varje och pryder samtidigt sin plats i hallen.

© House Doctor

Hylla och klädhängare på en och samma gång

Med en kombinerad hylla och klädhängare kan du samla dina jackor och småsaker på samma ställe i hallen.

Hyllan kan användas till både vantar och mössor, men du kan även ställa små lådor på hyllan för förvaring av småsaker som cykellampor, nycklar och liknande.

Klädhängare Pocket från House Doctor, 1 399 kr, hittad hos Kaiku.

© Muuto

Muuto The Dots

Dessa fina runda krokar från Muuto finns i en mängd olika storlekar och färger och passar perfekt i den lilla hallen. De är väldigt dekorativa i sig och kan användas för upphängning av alla tänkbara saker.

Muuto The Dots, 119 kr styck, hittade hos Luxo Living.

© Hübsch

Det smala skoskåpet

De smala skoskåpen tar nästan ingen plats alls men slukar förvånansvärt många par skor. En perfekt lösning för att dölja skorna helt och på så vis få mer plats och skapa ordning och reda i hallen. Smala skoskåp finns i många olika varianter så du har goda möjligheter att hitta ett i en storlek och stil som passar perfekt för just din hall.

Hübsch skoskåp i ek, 1 389 kr, hittat hos By Dahl Living.

© Moods

Spegel med förvaring

En spegel är ett måste i hallen, men varför inte kombinera den med lite förvaringsutrymme? På baksidan av denna spegel finns det en fin och diskret hylla där du kan gömma undan olika småsaker. En perfekt förvaringsplats för nycklar och plånbok.

Cubiko spegel med förvaring, 849 kr, hittad hos Moods.dk