3 olika kök som alla har en sak gemensamt

Se dessa tre kök i helt olika färger, material och design.

De tre köken är väldigt olika, men en sak har de dock gemensamt: De är alla något utöver det vanliga. Låt dig imponeras av de väl genomförda köken här.

© Foto: Inger Marien Grini, Styling: Kirsten Visdal

Rena drömmen till bambukök

Detta exklusiva bambukök harmonierar vackert och naturligt med de vita väggarna och det fina trägolvet. Fronternas glöd tillför värme till det dämpade rummet och skapar en trivsam och inbjudande atmosfär.

Köket har designats för att maximera insläppet av dagsljus i rummet, samtidigt som man har optimerat utsikten från fönstret.

Se mer från det läckra köket här.

© Foto: Inger Marie Grini, Styling: Line Dammen

Ett pastellfärgat kök

När penthouse-lägenheten renoverades valde ägarna en mycket speciell färg till köket – nämligen pastellgrönt. Även om ett pastellgrönt kök rent spontant låter vågat, ger den gröna grunden hemmet en förbluffande lugn och fridfull framtoning.

Hela köket är uppbyggt runt den stora köksön, som har plats nog för att hela familjen plus gäster ska kunna samlas runt den.

Ta en titt på det pastellfärgade köket här.

Läs också:

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glotti Press

Vinrött möter marmor

Vinröda skåpväggar, randig tapet, marmor och mässing kan låta visuellt rörigt, men här är resultatet både exklusivt, vågat och trivsamt.

Det iögonfallande köket har utformats för att passa in i husets äldre inramning och meningen var att det skulle se ut som om köket alltid har funnits där. Ett lyckat projekt där man har lyckats integrera köket i rummet och låter det rama in den trivsamma matplatsen.

Följ med in i det eleganta köket här.