Guide: Uppgradera ditt kök med dessa 9 föremål

Sätt färg på ditt kök med dessa 9 föremål, där kvalitet och snygg design dominerar.

Man ska inte underskatta vad en färgglad kökshandduk eller en snygg skål kan göra för intrycket av köket. De små detaljerna är pricken över i:et och kan göra stor skillnad i ett tråkigt och opersonligt kök. Låt dig inspireras av dessa 9 oumbärliga föremål, som garanterat kommer att piffa upp ditt kök.

2-pack kökshandduk i bomull
© H&M Home

Man kan aldrig ha för många kökshanddukar. Låt dem gärna vara färgglada, så att de sticker ut i inredningen och skapar massor av liv och personlighet.

Set med 2 kökshanddukar, 79,90 kr, H&M Home.

Brödkniv Global
© Global

Brödkniven från kända Global utstrålar stilfull design och kvalitet. Du kan med fördel kombinera den med flera knivar från samma märke för att få en enhetlig look i köket.

GNM-09 Brödkniv, 1.412 kr, Global.

EM77 termos Stelton
© Stelton

Den ikoniska termosen EM77 från Stelton är oumbärlig i det skandinaviska köket. Den finns i flera vackra och noggrant utvalda färger, så att du kan matcha den med de andra färgerna i ditt kök.

EM77 termos, 1 L, 849 kr, Stelton.

Aarke The Carbonator Sand
© Aarke

Aarke Carbonator är kolsyremaskinernas Rolls Royce, så den förtjänar helt klart en plats i köket. Aarke Carbonator är tillverkad i rostfritt stål i en strömlinjeformad, minimalistisk design, och just nu kan du hitta den i en speciell färgkombination med grå finish.

Aarke Carbonator 3, 2.199 DKK, finns i flera färger.

skärbrädan Dania Skagerak
© Skagerak

Skapa värme i din köksinredning med den robusta skärbrädan från danska Skagerak. Med sin snygga design kan du gärna låta skärbrädan ligga framme hela dagen.

Dania Cutting Board, 35x24, 1.095 kr, Skagerak.

Lyngby Porcelæns Rhombe-kollektion
© Lyngby Porcelæn

Pastellfärgerna är här för att stanna – även i köksinredningen! Lyngby Porcelæns Rhombe-kollektion är fylld med fina detaljer, och den varma gula färgen lyser upp även en kall och mörk vinterdag – vi älskar den!

Rhombe-kollektion, Lyngby Porcelæn

Anna von Lipa Confetti glas Rosa
© Anna von Lipa

De här vackra glasen sätter verkligen färg på köket. Vi älskar den vackra prickiga designen och de fina färgkombinationerna!

Confetti Glass, 235,5 kr, Anna Von Lipa

Soft Collection handduk bolia
© Bolia

De fina handdukarna är en del av Bolias Soft Collection, som hyllar den skandinaviska naturligheten i ett enkelt och ärligt formspråk. Handdukarna är gjorda med fokus på hållbarhet och bärkraft, och de är därför tillverkade i linne och bomull certifierat i enlighet med STANDARD 100 by OEKO-TEX.

Soft Collection-handduk, set med 2, finns i flera färger.

Assistent Original Ankarsrum
© Ankarsrum

Har du också drabbats av surdegsfeber? Vi har i alla fall börjat älska att baka bröd från grunden, och då är en köksassistent något av ett måste! Köksassistenten från Ankarsrum är både snygg att ha framme, och så kan den snabbt hjälpa dig att knåda även den mest krävande deg!

Köksassistent från Ankarsrum, 6.490 kr, finns i flera färger.

Läs också: