Se köket som kombinerar hela 5 olika färger

Det otraditionella köket förenar en simpel design med massor av färger.

Ett familjekök

Frederik Bille Brahe äger några av Köpenhamns hippaste restauranger, som Atelier September och Apollo Bar, och bor tillsammans med sin fru, den välkända modellen Caroline Brasch, och deras två små barn mitt i Köpenhamn.
Här fungerar ett mycket speciellt kök som familjens samlingspunkt.

färgglada kök Reform kök
© Reform
färgglada kök Reform kök
© Reform

MATCH

Köket, som är Reforms MATCH-design av Muller Van Severen, är på en och samma gång enkelt och fyllt med finurliga detaljer.

Här kombineras flera iögonfallande och glada färger med en enkel och funktionell design, som ger en ganska speciell twist på de många originella detaljerna i hemmet, som de mörka, fristående bjälkarna och det ljusa trägolvet.

färgglada kök Reform kök
© Reform

Lekande, praktiskt och funktionellt

Det framgångsrika paret ville ha ett kök som var lekande i sitt uttryck, men samtidigt var det ett måste att ha ett praktiskt och funktionellt kök i vardagen med två små barn.

Det var viktigt för dem att köket hade plats nog för att barnen skulle kunna dansa och leka. Just därför valde de bort en köksö och placerade köksdelarna längs väggen, så att det finns massor av golvyta i och omkring köket.

färgglada kök Reform kök praktiskt kök
© Reform

Familjens samlingspunkt

Det färgstarka köket fungerar som familjens samlingspunkt oavsett om det står lek, matlagning eller gäster på menyn, och med sin finurliga design skapar köket en uppsluppen och glad stämning som sprider sig till resten av hemmet.