Sätt färg på påskbordet med dessa fynd!

Våren är här – och det bör synas när du dukar bordet! Få massor av inspiration till årets påskbord med dessa 10 färgstarka fynd.

Rhombe Color äggkopp
© Lyngby Porcelæn

Äggkoppar i regnbågens färger

Avnjut påskbordets löskokta ägg och duka med färger. Rhombe Color äggkoppar finns i många olika färger, som kan kombineras hur du vill för ett mer personligt uttryck.

Rhombe Color äggkopp Ø5, Lyngby Porcelæn

Flow Centrepiece
© Ferm Living

Estetisk och rustik

Tillför bordet ett rustikt inslag med denna centerpiece, som du kan servera färsk frukt eller portionsbröd i. Den pastellgula färgen skriker påskstämning, men den finns även i mer neutrala färger.

Flow Centrepiece/Yellow Speckle, Ferm Living

Casca Glas Ferm LIVING
© Ferm Living

Organiska glas

Duka påskbordet med dessa färgstarka munblåsta glas med en organisk form som vilar skönt i handen. De speciella mönstren på varje glas ger ett unikt uttryck. Inte minst tack vare många olika färger som glasen finns i.

Casca Glas, Ferm LIVING

Mönstrad bomullsduk HM Home
© H&M Home

Påskduk

Med denna duk råder inget tvivel om vilken högtid som firas. Den milda gula nyansen skapar tydlig påskstämning samtidigt som det enkla och organiska mönstret gör duken mycket allsidig.

Mönstrad bomullsduk, H&M Home

skedar HAY
© HAY

Finurliga bestick

HAY:s färgstarka kollektion av skedar blir ett charmigt och unikt inslag på påskbordet. Eftersom de handgjorda skedarna av glas finns i olika storlekar och färger kan de användas till allt från kryddor, desserter eller rätt och slätt som dekoration.

Glass Spoons, HAY

Bubble Tube Studio About
© Studio About

Estetisk glasvas

Bubble Tube-kollektionen är en serie handgjorda glasvaser designade för en stor bukett i dikeskanten eller färska stjälkar från trädgården.

Bubble Tube, Studio About

Kopp och fat Magnolia Royal Copenhagen
© Royal Copenhagen

En personlig bukett

Välj dina favoritblommor och skapa en alldeles personlig bukett på bordet med dessa vackra koppar. De naturliga blommorna skapar vårstämning och är perfekta för en kopp kaffe eller te efter den stora påskmåltiden.

Kopp och fat – Magnolia 27 cl, Royal Copenhagen

Flow Carafe, Kodanska
© Kodanska

Lekande bordsdukning

Detta glaskonstverk pryder sin plats med massor av färger och en unik form, oavsett om du använder det som blomvas eller som karaff till en uppfriskande dryck. De många färgkombinationerna har tillkommit utifrån en lekfull approach och användning av krossat glas och tygrester.

Flow Carafe, Kodanska

Kähler Hammershøi-vasen
© Kähler

Den speciella Hammershøi-vasen från Kähler

I den vackra Kähler Hammershøi-vasen kan du sätta en vacker bukett av säsongens blommor, eller dekorativa kvistar som kan pyntas efter årstid, och just nu kan du få den vackra, mörkgröna vasen och tre nummer av Scandinavian Living för endast 218 kr!

Läs mer här

Påskägg, Anna Von Lipa
© Anna Von Lipa

Påskens måste

Sist men inte minst är det inte ett komplett påskbord utan påskägg. Hitta din favorit bland färgkombinationerna och pynta bordet med ljuvligt fina påskägg från Anna von Lipa.

Påskägg, Anna Von Lipa