dremer Hästens sängen
© Hästens

Hästens firar 170 år med drēmər

I år fyller Hästens 170 år och introducerar därmed nästa stora kapitel i sin långa historia.

Extraordinära sömnupplevelser

Hästens firar sitt jubileum med lanseringen av den nya sängen drēmər med tillhörande sänggavel, formgivna av den världsberömde designern Ferris Rafauli. drēmər förkroppsligar sex generationer av drömmar, mål, prestationer och perfektion.

– Sängen drēmər är en fysisk manifestation av vårt uppdrag att göra världen till en lyckligare, mer fridfull och kärleksfull plats, genom att leverera extraordinära sömnupplevelser, säger Jan Ryde, femte generationens ägare, styrelseordförande och VD för Hästens.

En hyllning till världens drēmərs

Den nya sängen är en hyllning till världens drēmərs – inspirerande individer som gör mer än att just bara drömma och leva vanliga liv. drēmərs är medvetna om sin inre storhet och gör sina drömmar, små som stora, till verklighet.

dremer Hästens sängen
© Hästens

Samarbete med Ferris Rafauli

Med drēmər fortsätter Hästens sitt samarbete med Ferris Rafauli, vars signum är hans förträffliga hantverksskicklighet. Sängen är byggd för hand av Hästens skickliga hantverkare i Köping. Den är vackert klädd i ett unikt vävt tyg formgivet av Ferris Rafauli. Tyget, som är baserat på varumärkets ikoniska blårutemönster, återfinns också på Grand Vividus – en av världens allra mest exklusiva sängar.

drēmər finns i de fyra färgerna Traditional Blue, Black Shadow, Natural Shale och Phantom Charcoal. Varje ruta av mönstret är precisionsanpassad genom en process som kräver yttersta noggrannhet av hantverkarna.