9 soffbord du inte har skådat tidigare

Vi har hittat 9 fantastiska soffbord som ger vardagsrummet en unik twist!

fyrkantigt soffbord
© Swedese

Brasiliansk inspiration

Detta okonventionella soffbord har inspirerats av det brasilianska formspråket och utmanar traditionell möbeldesign. Möbeln består av ett enda stycke laminat, som ger ett enkelt men intressant uttryck.

Brasilia bord 120 cm, 35 800 kr, Swedese

soffbord med träpaneler
© Bolia

Lätt och elegant

Detta vackra soffbord i vitpigmenterad ek passar dig som vill bjuda in lite av naturen i ditt vardagsrum. De vackra träpelarna som omfamnar bordet skapar ett lätt och elegant uttryck. Rent funktionellt kan bordsskivan lyftas för extra förvaringsutrymme.

Story Soffbord, 16 329 kr, Bolia

soffbord i marmor
© Menu

Tokig i marmor

Det är inte svårt att förälska sig i detta marmorbord. Bordet liknar i det närmaste en skulptur, som garanterat ger de flesta hem ett lyft. Soffbordet finns i olika storlekar och färger, helt beroende på vilken look man vill ha.

SOCKEL LÅG, ROSENMARMOR, 19 074 kr, Menu

Läs också:

soffbord i stål
© Gubi

Starkt och stabilt

Detta soffbord är gjort av stålskivor, som verkligen ger det ett unikt uttryck. Bordets monolitiska form är i stil med GUBI:s klassiska soffbord, men med ett mer industriellt och råare uttryck.

Epic Steel Coffee Table – Round, 16 049 kr, GUBI

genomskinligt soffbord
© Friends & Founders

Konst i vardagsrummet

Det här soffbordet passar dig som älskar det minimalistiska och skulpturala. Möbeln är formmässigt otroligt enkel, med en rund glasskiva som balanserar på två plattor. För att skapa djup kan man placera två av dessa soffbord i olika storlek intill varandra, som visat ovan.

Pond Lounge Table, Bronze, 12 493 kr, Friends & Founders

rotting puff
© IKEA

Bjud in naturen

Denna lilla möbel är gjord av handflätad rotting och kan faktiskt användas både som soffbord eller sidobord. Perfekt för dig som bor smått. Samtidigt är det ett enastående sätt att bjuda in naturens material.

GAMLEHULT, 995 kr, IKEA

skandinaviskt soffbord
© Muuto

Nordisk enkelhet

Om du älskar enkel och tidlös design, är detta bord som gjort för dig. Bordets nordiska uttryck och olika färger och storlekar gör det otroligt lätt att använda i de flesta rum.

Around Coffee Table, 6 749 kr, Muuto

Läs också:

ekologiskt soffbord
© Ferm Living

Unika former

Detta unika soffbord är tillverkat av massiv ask och har en robust och skulptural design. Blandningen av olika geometriska former ger designen ett i det närmaste lekfullt uttryck. I vardagsrummet fungerar soffbordet som ett nedtonat konstverk samt en funktionell möbel.

Insert Coffee Table, 10 667 kr, Ferm Living

HAY soffbord
© HAY

Tidlöst och hållbart

Kofi-serien av HAY består av eleganta och allsidiga soffbord med glasskivor. Det vilar en enkelhet över denna möbel, som framhävs med hjälp av ett speciellt fokus på detaljer.

KOFI – barn red oak, 4 685 kr, HAY