Få Kay Bojesens minielefant till specialpris

Just nu kan du få Kay Bojesens älskade minielefant och 6 nummer av Scandinavian Living för endast 448 kr.

Kay Bojesens minielefant och 6 nummer av Scandinavian Living

Den gulliga minielefanten är det senaste tillskottet i Kay Bojesens elefantfamilj – och varför inte låta din egen familj få glädje av den också?

Den gulliga elefanten ingår i Kay Bojesens populära familj av trädjur, och med vårt erbjudande kan du nu få 6 nummer av Scandinavian Living plus minielefanten till ett mycket förmånligt pris.

Elefanten är perfekt för samlaren som har koll på sin designhistoria och blir ett fint och vackert inslag därhemma, där den kan sprida liv och glädje i vardagsrummet, barnrummet eller var du nu väljer att placera den.

Kay Bojesen-elefanten är en klassiker och en kär vän som följer dig hela livet. Använd den tillsammans med de andra trädjuren, med coffeetable-böcker eller i bokhyllan.

Lägg vantarna på en designklassiker från Kay Bojesen!

Minielefanten har en höjd på 9,5 cm och är värd 1 099 kr. För endast 448 kr får du elefanten och 6 nummer av Scandinavian Living, som garanterat ger dig inspiration inför våren och sommaren, både inne och ute. Som prenumerant får du även ta del av attraktiva erbjudanden från Moreshop och gratis tillgång till Scandinavian Living digitalt. Du sparar 1 234 kr.

Nappa på erbjudandet här