Skaldjursvarmkorv

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 st

Det här behöver du:

  • 25 g majonnäs
  • ⅓ tsk dijonsenap
  • ⅓ tsk finhackad saltinlagd citron
  • Några droppar tabasco
  • 66 g räkor
  • 58 g kräftstjärtar
  • 1⅓ sparrisar
  • avokado
  • ⅓ msk hackad dill
  • ⅓ msk gräslök
  • Salt och peppar
  • briochekorvbröd

Gör så här:

  1. Blanda majonnäs med dijonsenap, citron och lite tabasco.
  1. Låt räkor och kräftstjärtar rinna av och vänd ner dem i majonnäsen.
  1. Bryt av den träiga änden av sparrisarna och skär dem fint.
  1. Halvera avokadon, ta bort kärnan och skalet och skär köttet i små tärningar.
  1. Vänd ner sparris och avokado i majonnäsen. Smaka av med salt och peppar.
  1. Fyll skaldjurssalladen i bröden och garnera med lite extra kryddörter.